GS Global service

 

Projekti u specijalnoj gradnji.

Gradnja

Projekti u djelatnosti nafte i plina.

Elektrotehnika

Projekti na izgradnji i održavanju industrijskih pogona.

Industrija


 

Kroz suradnju s našim klijentima i poslovnim partnerima, angažirani smo na projektima u industrijskom sektoru. Posebno u sektoru industrijske izolacije, gdje surađujemo sa najvećim europskim kompanijama.
Osim u industrijskim djelatnostima naša tvrtka pruža usluge na građevinskim projektima, u brodogradilištima, naftnoj i plinskoj industriji.

Cilj nam je ponuditi najbolju uslugu klijentima i poslovnim partnerima koristeći stečeno iskustvo, znanje i profesionalni pristup.

Naša usluga je prilagođena svakom klijentu posebno, prema njegovim željama i zahtjevima.

Pružamo kompleksan spektar usluga s ciljem da podržimo naše klijente u njihovom radu na projektima širom svijeta. Raspoređivanje naših profesionalnih radnika na projekte, podrška i logistika projekata je misija koja zauzima centralno mjesto u našem radu. Kroz kontinuirano praćenje i podršku, idemo prema planiranom cilju izvršenja svakog projekta bilo gdje u svijetu.

Naše usluge su do sada uspješno korištene na projektima u Italiji, Španjolskoj, Češkoj, Belgiji, Luksemburgu, Austriji, Francuskoj i u Ujedinjenim arapskim emiratima.

Poslovanje je certificirano DNV ISO 9001:2015 certifikatom.

Zadnji projekti: